1 Mayıs 2012 Salı

Baby-faced Beauty / 동안미녀 / 2011


Yönetmen: Lee Jin Seo & Lee So Yun
Senarist: Oh Sun Hyung & Jung Do Yoon
Yayın Kanalı: KBS2
Bölüm: 18
Yayın Tarihi: 2 Mayıs , 2011 -- ?
Yayın Günü: Pazartesi & Salı 21:55
Dili: Korece
Ülke: Güney Kore

Oyuncular:
Jang Na-Ra - Lee So-Young
Daniel Choi - Choi Jin-Wook

Özet
"Baby-faced Beauty" 32 yaşındaki bir kadın etrafında dönen bir romantik komedi. O moda tasarımcısı olmak için çalışır, lise mezunu olmak, kötü bir geçmişe sahip olmak gibi engellerin üstesinden gelir.

Choi Jin-Wook (Daniel Choi) yıllık geliri milyonlarca dolar olan ünlü Jokbal restoranının varisidir. Ama, Choi Jin-Wook babasına karşı gelir, ailesini ve evini terkeder. Choi Jin-Wook rüyasını gerçekleştirmek için başka bir şirkette çalışmaya başlar. Choi Jin-Wook moda departmanında çalışmaya başlar. O tatlı karakteri ile orada kalır ve Lee So-Young (Jang Na-Ra) ile tanışır.

Not
Baby-faced Beauty" KBS2 kanalında Pazartesi ve Salı günleri 21:55'te yayınlanan "Detectives in Trouble" dizisi yerine yayınlanacak.












 

 English

Director: ?
Writer: ?
Network: KBS2
Episodes: ?
Release Date: May 2, 2011 -- ?
Runtime: Mon & Tue 21:55
Language: Korean
Country: South Korea
Plot
"Baby-faced Beauty" is a romantic-comedy centered around a 32-year-old woman with a babyface as she works to become a fashion designer and overcomes obstacles like having only having a high school diploma and a bad credit history.

Choi Jin-Wook (Daniel Choi) is the heir of the famous Jokbal restaurant with millions of dollars in annual revenue. But, Choi Jin-Wook goes against his father and leaves his parents' house. Choi Jin-Wook starts to work at another company to accomplish his dream. Against his will, Choi Jin-Wook starts work in the fashion department. With his sweet character he survives there and meets Lee So-Young Lee So-Young (Jang Na-Ra) ...

Notes
"Baby-faced Beauty" takes over KBS2 Mon & Tue 21:55 time slot previously occupied by "Detectives in Trouble".
Cast
Jang Na-Ra - Lee So-Young
Daniel Choi - Choi Jin-Wook